Baby-joy

Vår barnsång Baby-Joy bygger i grunden på functional music med motoriken i centrum  vilket innebär stort fokus på att utveckla barnens motorik och hjärna genom rörelse och musik. Det finns mycket vetenskap kring hur sången i kombination med rörelserna påverkar barnens utveckling. På ett fantasifullt sätt vi gör sånger med mycket rörelser samtidigt som vi har väldigt roligt! Vi stimulerar även till en fin anknytning mellan barn och förälder. Allt detta utifrån barnens ålder och nivå.

Här finns stort fokus på att stimulera dom olika sinnena. Förutom musiken, så använder vi oss mycket av material så som tyger, ballonger och såpbubblor. Ofta använder vi bakgrunder istället för att vi sitter och spelar. Det skapar en bättre kontakt och närhet till barn och föräldrar. Däremot får barnen själva  prova lite enkla instrument.
 

 Baby-Joy de lux

Äran att få ta hand om ett nyfött barn är den bästa gåvan man kan få i livet!
 
Baby-joy de lux är en utveckling av babysången jag gjort tidigare. Tanken är att ge barn och föräldrar bästa starten på det nya livet! Det är ofta både en omtumlande och härlig tid som är viktig att ta till vara på till bästa sätt. Det är även viktigt att ta hand om både barnen men även föräldern efter en förlossning. Därför väver vi även in mjuk mamma-mage träning, mental avslappning och kost.
 
I en harmonisk miljö stimulerar vi barnens alla sinnen med sång, rörelser och olika material så som tyger, ballonger, såpbubblor, instrument mm. Ni kommer även få vara med om en sinnesvandring vid ett av tillfällena, när ni får lukta, känna, smaka, titta och lyssna på olika saker. Även motoriken för barnet är viktigt att utveckla då det främjar även den mentala utvecklingen. Vi jobbar också med den viktiga anknytningen!
 
Vid ett eller flera tillfällen får ni prova på mamma-mage träning som är viktig för att stärka upp bäckenbotten efter en graviditet och förlossning.
 
En liten stunds mental avslappning varje gång för att komma ner i varv och känna harmoni med ditt barn.
 
Det är lätt att inte hinna eller glömma bort att äta när man har en liten. Kost är en oerhört viktig del för att må bra efter en graviditet. Mycket näring och vätska behövs, speciellt när man ammar. Därför vill vi inspirera med att bjuda på en näringsrik smoothie varje gång efter passet. 
 
Allt detta i ett paket!

Mål med Baby-joy!
 
-Stimulera sinnena och motoriken genom babysången för en positiv utveckling.
 
-Hjälpa till bättre anknytning genom babymassage som vi väver in i babysången.
 
-Uppmuntra till bra kost då det hjälper föräldern att orka mer och må bättre.
 
-Mental avslappning, för att må bättre. Barnet speglar ofta hur föräldern mår. Glada föräldrar får ofta glada barn.
 
-Mamma-mage träning för att stärka upp bäckenbotten efter graviditet och förlossning. Vi jobbar då främst med dom inre magmusklerna. Det hjälper också till med ryggproblem då man ofta som nybliven förälder bär mycket.
 
-Att få träffa och lära känna andra föräldrar samt utbyta erfarenheter.