Om

Att stimulera och arbeta med dom olika sinnena är viktigt för bebisar och små barn enligt flera vetenskapliga studier. Detta både för att utveckla deras mentala och motoriska utveckling och den viktiga anknytningen till sina föräldrar.
 
Linda heter jag, är utbildad musikal artist på Balettakademiens musikalartist utbildning i Göteborg och har arbetat med sång, dans och teater sedan 1994 i allt från Wallmans Salonger till stora musikaler både i Stockholm och världen över.
Då jag själv fick barn började jag gå på babyrytmik och såg vilken fantastisk glädje det gav ville jag göra något mer utav detta.
Under de 10 senaste åren har jag arbetat med grupper i babyrytmik och barnsång för bl.a Saltsjöbadens församling, Nyckelpigans förskola, Pilens förskola, Dieselverkstans Bibliotek, samt egna grupper i Stockholm city mm.

Efter åren då jag arbetat med musik för barn och föräldrar och upplevt utveckligen och glädjen hos dessa, har jag blivit inspirerad av satsa ännu mer på detta. Det känns som en viktig uppgift som jag gärna vill uppmuntra och sprida vikten av, till föräldrar och barn.

Jag är även utbildad baby och barnsång konsulent hos Nyanzen samt
utbildad inom Barn yoga hos Yogabolaget kids.

      Hört från kund

"Mycket bra! Uppskattas av barnet!"

"Något att se fram emot!"

"Linda är positiv, karismatisk och glad!"

"Trevlig välmående stämning!"

"Engagerad sångledare!"

"Bra med musiken, engagemanget och variationen!"